Innsamlet beløp: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}} kr

Vi tror på fysisk aktivitet. Nyere forskning viser at fysisk aktivitet kan ha positiv effekt på kreftpasienter både under og etter behandling – noe vi også vet gjennom egen erfaring.

Vi tror på selvtillit. Derfor bestemte vi oss for å gjenskape en av de mest sette musikkvideoene noensinne – med kreftpasienter i hovedrollen. For å øke bevisstheten til folk. For å vise hva fysisk aktivitet kan gjøre med kropp og sinn. Og for å bevise at kreft ikke trenger å ta fra deg selvtilliten.

Vi tror at målet vårt er oppnåelig. Vår visjon er å gjøre fysisk aktivitet til en fast del av kreftbehandlingen både i Norge og internasjonalt, og hvert nye Pusterom vi åpner bringer oss et skritt nærmere dette målet.


Hadde fysisk aktivitet eksistert i pilleform, ville det vært den mest foreskrevne medisin i hele den vestlige verden

Grete Waitz, medgrunnlegger av Aktiv mot kreft

Støtt Aktiv mot kreft

Vi arbeider for å gjøre fysisk aktivitet til en del av kreftbehandlingen gjennom bevisstgjørende tiltak, støtte til forskningsprosjekter og etablering av Pusterom. Hjelp oss i fortsettelsen av dette arbeidet ved å donere et valgfritt beløp her på siden, eller via SMS ved å sende STØTT AKTIV til 2160 og gi KR 100,-

For mer informasjon, se Aktiv mot kreft

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close